Πουρές Πατάτας

Υλικά

  • 1 κιλό πατάτες
  • 2 κ. σούπας μαργαρίνη
  • 2 φλ. ζεστό γάλα
  • 1 γερή πρέζα μοσχοκάρυδο Χάρμα
  • αλάτι Ιμαλαίων Χάρμα και λευκό πιπέρι Χάρμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε χοντρά κυβάκια, σε αλατισμένο νερό για 35 περίπου λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Πιέζουμε τα λαχανικά όσο είναι ακόμα ζεστά με το ειδικό εργαλείο για πουρέ ή τα περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Προσθέτουμε το ζεστό γάλα, το βούτυρο, το αλατοπίπερο και το τριμμένο μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματισθεί ένας αφράτος πουρές. Καλή σας όρεξη!
Powered by Q-base R&D