Πλένουμε και κόβουμε σε μπουκίτσες το κοτόπουλο [στήθος χωρίς πέτσα]
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί .
Αλευρώνουμε ελαφρώς τις μπουκίτσες και τις τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά κάτι σαν σοτάρισμα περισσότερο, μετά από 15 -20 λεπτά προσθέτουμε τις πιπεριές ,και τα μανιτάρια αφού πρώτα τα στραγγίσουμε και τα ξεπλύνουμε καλά.
Μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν οι πιπεριές και αμέσως σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μίγμα για κοτόπουλο και κάρυ .
Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να εξατμισθεί το κρασί σε σιγανή θερμοκρασία κι αμέσως προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να πάει παντού .Σε 3 λεπτά αποσύρουμε από την φωτιά ,κι είναι έτοιμο !
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!